Le mot Storhavet

Billettsalget på nett er åpnet for den nye forestillingen «Le mot Storhavet»

En ny ramsalt forestilling kan oppleves under Skreifestivalen!

Forestillingen «Le mot Storhavet» tar utgangspunkt i livet rundt skreifisket i Viknaværene på Namdalskysten. Du blir tatt med tilbake til den nære fortiden på 1970-tallet. Dette ved å bli bedt med på en båttur med den gamle skyssbåten MS Folla med kurs til det eneste gjenværende fiskeværet i drift ute i øyene i Nord-Trøndelag; Vandsøya.

Fra amfiet i Norveg-salen får du førsteklasses utsikt til livet på kaia i Vandsøya. Her får du stifte bekjentskap med fiskere, ungdommer, hjemmeværende fiskerkoner, fiskeoppsynsmann og en byråkrat. En kime til god blanding av humor og alvor. Vi kan by på dyktige lokale skuespillere i alle aldre, nyskrevet musikk skreddersydd til denne anledningen og en handling som gjenspeiler livet rundt vinterfisket. Akkurat det Skreifestivalen er tuftet på.

Forestillingen varer ca. en time. UR-premieren foregår fredag 24. mars kl. 18.00 i Kystkultursenteret Norveg. Så blir det ny forestilling kl. 20.00 samme kveld, samt lørdag 25. mars kl. 17.00 og kl. 19.00.

En arbeidsgruppe med kulturprisvinner i Vikna, Ulf Grande, i spissen er godt i gang med forberedelsene. Ønsker du å følge med på livet bak kulissene, så ta en kikk på Facebook-siden til Skreilaget Namdalskysten.

Produsent Skreifestivalen SA ønsker velkommen til ei ramsalt skreiforestilling i Kystkultursenteret Norveg!

Forestillingen lørdag ettermiddag klokka 17 inngår i turen med MS Foldafjord fra Namsos. Denne turen kan lese mer om her.

Kjøp billett på nett (kr 250,- + gebyr kr 40,-). Fra mars vil det være mulig å kjøpe billett i resepsjonen i Norveg.