Kjøp #åretsjulegave: Opplev Vandsøya under Skreifestivalen

Hva med å gi deg selv eller noen du mener fortjener en opplevelse utenom det vanlige?

Du kommer ikke tettere på kystkulturen enn dette! Kun en dag i året åpner fiskemottaket i Vandsøya på Namdalskysten dørene for enkeltpersoner. Dette i samarbeid med Skreifestivalen, som står for transporten ut til øya.

Gavekortkjøpet i f.m. #åretsjulegave, som er båtturen mellom Kjønnsøyvågen og Vandsøya, er et åpent kjøp der mottaker av gavekortet selv kan bestemme avgangstidspunkt for fredag 16. mars 2018.

Bestill åpent kjøp av tur til Vandsøya som gavekort ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Mottaker avgjør tidspunkt for avgang denne dagen, og det er først-til-mølla-prinsippet for valg av avgang. Skriv en kommentar hvis det er aktuelt med felles transport for avgang kl. 10.

Årets sjømatkokk i Norge 2011, Thomas Borgan i Vandsøya. Foto: Lene Løkkhaug / RØRVIK FISK

Bestilling av tur til Vandsøya fredag 16. mars 2018