Vandsøya under vinterfisket etter skrei

Vandsøyadagen under skreifisket 2018 klart for booking

Opplev en dag i fiskeværet Vandsøya under vinterfisket etter skrei! Nå med tre ekstra avganger der én av dem er med felles transport.

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene! Og kun én dag under dette vinterfisket etter skreien åpner Rørvik Fisk fiskemottaket Vandsøya for enkeltgjester. Dette foregår under Skreifestivalen, og dagen er fredag 16. mars 2018.

Du kan oppleve en autentisk dag i fiskeværet! Online booking her. Kun 12 plasser for hver avgang. Avganger fra Kjønsøyvågen (ca 3,5 mil fra Rørvik) er kl. 10, kl. 11, kl. 12, kl. 13, kl. 14, kl. 15 og kl. 16. Varighet ca. 2,5 timer. Unike opplevelser for hver avgang.

Det er ca. 3,5 mil fra Rørvik til Kjønsøyvågen, der båtturen utover til Vandsøya starter. For første gang vil vi sette opp felles skyss for de som ikke har anledning til å kjøre selv. Dette blir på avgangen kl. 10. Dvs. en reiser fra Rørvik ca. kl. 09. Fyll ut forespørselsskjemaet nederst på denne siden hvis du er interessert i transport t/r Rørvik – Kjønsøyvågen.

Flere detaljer om Vandsøyadagen finner du her.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ønsker du felles transport mellom Rørvik og Kjønsøyvågen; fyll ut forespørselen:

Forespørsel transport Rørvik - Kjønsøyvågen t/r