Instagram-konkurranse

Del gode øyeblikk fra Skreifestivalen 2017 med oss og alle andre. Legg på Instagram fram til 24. april 2017.

Temaet for fotokonkurransen er Skreifestivalen 2017.

Instagram-konkurranse Skreifestivalen 2017

Bildene må være tatt i tidsrommet 14.03.-26.03.17:

Tirsdag 14. mars 2017 kl. 10.00 – søndag 26. mars 2017 kl. 15.00. Dvs. tidsrommet for konkurransen er fra og med Barnas studietur tirsdag 14. mars og til og med Søndagskaffe og historiefortelling på Abelvær Gård søndag 26. mars.

Kåring:

En jury bestående av amatørfotografene Geir Anton Walmann (GAW Photograpy) og Torger Ramfjord (Fo2rger) vil kåre de tre beste bildene, som vil bli premiert med ramsalte opplevelser. Dette er rorbuopphold i Sør-Gjæslingan – et nasjonalt fredet fiskevær– for inntil 5 personer i lita rorbu (søndag til onsdag) sommeren 2017 (2 premier) og Weekendopphold for 2 personer på Kysthotellet Rørvik sommeren 2017 inkl. billetter med Foldafjord til Sør-Gjæslingan på søndagen.

NB! For at bildene skal bli synlige for deltakelse i konkurransen, så må Instagramprofilen være åpen.

Vilkår for deltakelse:

 • Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
 • Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.
 • Dersom et bilde er manipulert, plikter innsenderen å opplyse om det.
 • Vinnerbildene vil bli tatt ut av en jury på to personer. Begge er dyktige amatørfotografer i regionen.
 • Motivene skal være fra Skreifestivalen 2017.
 • Bildene skal være tatt med mobiltelefon- eller nettbrett-kvalitet.
 • Vinnerne vil bli kontaktet med tilsvar på kommentarfeltet til bildet/ene. Vinnerne må deretter kontakte oss innen 3 måneder for nødvendig informasjon og/eller avklaring av tidspunkt for benyttelse av premien. Dersom premien ikke er hentet/avklart innen fristen, tilfaller den Skreifestivalen SA. Er vinneren under 18 år må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premien til andre personer eller organisasjoner.
 • Deltakelse i Konkurransen er gratis.
 • Skreifestivalen forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerbildene på www.facebook.com/skreifestivalen, http://instagram.com/skreifestivalenog Skreifestivalen sin offisielle webside. Bildene vil bli kreditert med navn.
 • Partnere av Skreifestivalen og deres familier kan delta, men ikke vinne konkurransen.
 • Skreifestivalen er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av den – så som for eksempel transport til avreisested, kost, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.
 • Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakerne automatisk disse konkurransereglene, samt de beslutninger Skreifestivalen SA kan komme til å ta i forbindelse med konkurransen, som endelige.

Premiene er sponset av andelseierne i Skreifestivalen SA – Kystmuseet Norveg, Kysthotellet Rørvik og samarbeidspartner Fosen Namsos Sjø.

Juryen har besluttet følgende vinnere som får reisepremier:

Lena Erikke Hatland med bildet av nordlys over bryggene. Juryens begrunnelse: Rett og slett en fint stemningsbilde som bekrefter at vi ligger relativt langt nord. Fotografen har truffet ganske bra med eksponeringen under vanskelige lysforhold.

Anita Langeland med bildet av småhus (utstilling). Juryens begrunnelse: Bildet bryter alle «fotoregler». Et morsomt bilde.

Eva Jünge med bildet av barnet som betrakter tørrfisk på hjell. Juryens begrunnelse: Barna tar også del i Skreifestivalen.