Kokkekurs med Thomas Valø er UTSOLGT

Skreiservering

Nytt av året er eksklusivt kokkekurs med Thomas Valø

Skreien er en utsøkt råvare som tar turen innom oss hver vinter. I tillegg er Namdalskysten helårlig rik på ulike andre arter som kamskjell, kveite, steinbit, uer, sei, hyse m.m. Her «bor vi i matfatet» og mange svært dyktige kokker bor i regionen. Skreifestivalen, i samarbeid med en av disse kokkene, nemlig Thomas Valø, inviterer til kokkekurs torsdag ettermiddag / kveld under Skreifestivalen.

Dette inngår i kurset

I løpet av fire timer får du anledning til å lære tilberedning av ulike typer fisk og skalldyr, for så å innta en utsøkt måltid basert på egen tilberedning.

Veileder er kokk Thomas Valø som driver Buøy Gård – et spisested som har fått høy rangering i restaurantguiden «White guide».

Arrangementet foregår på Ytre Namdal videregående skole, og det er begrenset antall deltakere.

Kurset er utsolgt.