Villmarksfamilien fra Snåsa til Skreifestivalen

Villmarksfamilien fra Snåsa

Villmarksfamilien – ett helt år på tur i norsk natur!

Gjennom små og store ekspedisjoner har Villmarksfamilien opplevd norsk natur, fra nord til sør – fra fjord til fjell – i ett helt år. Gjennom jakt, fiske og sanking har lillesøster Ylva (6 år), storebror Isak (8 år), mamma Anne Karen (40 år) og pappa Christer (42 år) prøvd å være mest mulig selvforsynte. 

I hverdagslivets utfordringer kjente de et behov og en trang til å gjøre noe nytt. Det ble for mye jobbing, press og utfordringer, og for lite tid til å gjøre det de elsket mest. Mamma og pappa tok derfor permisjon fra lærerjobbene i ett helt år, og ungene ble tatt ut av barnehage og skole for å trekke pusten, og gi hele familien opplevelser og minner for livet. 

Gjennom bilder og film forteller Anne Karen og Christer om det eventyrlige turåret i norsk natur. De vil også fortelle om hva som motiverte dem til å dra ett helt år på tur, og hvordan de klarte å realisere drømmen. De vil også gi tips til reisemål langs kysten, i innlandet og villmarka.

Familien avsluttet med julefeiring i iglo i NRK sitt program «En naturlig helaften», som ble vist 5. juledag.

Fredag ettermiddag under Skreifestivalen (20. mars) er det mulig å se og høre om det fantastiske året de har opplevd. Billettsalg klart på nyåret. Arrangør av «Villmarks-ettermiddagen» er Vikna Jeger og Fiskerforening.