ARKIV

Vi ønsker gjerne bilder tatt under Skreifestivalen i Rørvik (Vikna, Namdalskysten). Bildene kan lastes opp med #skreifestivalen.

Her kan du se alle bildene fra 2014 og 2015. Videre kan du se historiske bilder fra første Skreidag i 1998 og fram til nå. Gi gjerne innspill med ekstra opplysninger for bildene!

Følg oss på Facebook og Instagram.

Se reportasjer i media fra Skreifestivalen 2014 og Skreifestivalen 2015.

På TV2 kan du se innflyging til Rørvik lufthavn.

ARKIV

Mens vi venter…….. innslag fra tidligere års arrangement samt om regionen.

Her kan du se hvordan vi har det ellers i året, og litt om engasjementet i Rørvik og Vikna kommune ellers. Rørvik gikk av med seieren og fikk besøk av TV-teamet fra TV2’s God Morgen Norge. Innslaget som gikk på TV2 den 23. november 2012 er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Det fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan prydet starten på innslaget

Her er reportasjen i fiskeriavisa Kyst og fjord av 14. mars 2012.

Her kan du lese om da de største barnehagebarna fra barnehager i Nærøy og Vikna var på studietur til Rørvik Fisk sitt anlegg; Nordbruket tirsdag 5. mars 2013.

Barnas Skreifestival som Kystmuseet Norveg er ansvarlig for starter Skreifestivalen hvert år. Her er minner fra 2013.

Her er innslaget på NRK MIDT-NYTT fra Vandsøya (2010) og NRK Midt-Nytt fra Vandsøya og Restaurant Norveg (2013) i f.m. langveisfarende besøk av den spanske vinmakeren Roberto Vicente under Skreifestivalen 2013.

Se film fra Vikna(fra Vikna kommunes Facebook-side):